+- +-

Recent Topics

BMK verbijsterd over stopzetten directe financiering kinderopvang by redactie
Today at 01:01:42 AM

lalalageld is jarig vandaag!!! by admin
Today at 01:01:21 AM

Marita is jarig vandaag!!! by admin
Today at 01:01:21 AM

SjorsF is jarig vandaag!!! by admin
Today at 01:01:21 AM

piet237 is jarig vandaag!!! by admin
Today at 01:01:21 AM

Todays Birthdays

Artikelen

Wanneer weer gerust ademen?
Rating *****
Comments 0
Views 5065
By: Knibbel
Date December 28, 2012, 11:02:17 PM
Geef nooit je bankrekening of bankpas af
Rating *****
Comments 0
Views 7954
By: peter
Date September 13, 2011, 07:52:00 PM
Wet gemeentelijke schuldhulpverlening
Rating *****
Comments 0
Views 10783
By: Dick
Date June 02, 2011, 09:01:23 AM
De Wet schuldsanering natuurlijke personen (WNSP)
Rating *****
Comments 0
Views 9602
By: Dick
Date March 27, 2011, 10:28:00 PM
Het Minnelijk traject
Rating ****
Comments 0
Views 9485
By: Dick
Date February 27, 2011, 09:51:14 PM
Case Incasso kosten (Rapport Voorwerk II)
Rating *****
Comments 1
Views 7353
By: Ton
Date August 01, 2010, 10:29:26 AM
BKR coderingen
Rating *****
Comments 1
Views 12215
By: Dick
Date May 30, 2010, 02:43:56 PM
Cre?ren van Financieel Overzicht
Rating *****
Comments 3
Views 8620
By: peter
Date May 09, 2010, 04:14:24 PM

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ollie bollie

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 »
71
Betalingsproblemen / Re: 43000 schuld na executieverkoop
« on: July 12, 2016, 12:22:41 AM »
@ Katniss

Laat de schuldsanering het maar afhandelen, die zijn er zo klaar mee. Ben je direct van het gedonder af, want met de bank onderhandelen leidt toch nergens naar toe. Het interesseert ze helemaal niet. Als de bank om dreigt te vallen, dan kloppen ze toch even bij Rutte aan?

@ Chapter

De bank was veruit de grootste schuldeiser, vandaar dat het dwangakkoord werd afgewezen.

@ Burning spirit

Over de bewindvoering maak ik me geen zorgen. Alles boven het VTLB moet ik overmaken, de rest kan ik zelf beheren. Dat was in het minnelijk traject ook geen probleem, dus in de WSNP zal er niet veel voor me veranderen.

72
Betalingsproblemen / Re: 43000 schuld na executieverkoop
« on: July 11, 2016, 01:29:37 PM »
Helaas (of misschien wel gelukkig) kan ik je nu uit eigen ervaring verzekeren, dat onderhandelen met snsbank geen nut heeft. Ze sturen gewoon af op WSNP, inderdaad misschien vanuit het oogpunt om je een lesje te leren. Maar ondertussen verwachten ze wel tot het ingaan van dat traject, dat je maandelijkse betalingen doet. Dat geld kan je als verloren beschouwen, aangezien ze toch nergens mee akkoord gaan.
 
Het aanvragen van het minnelijk traject en WSNP is het beste wat ik heb kunnen doen, aangezien er met de snsbank geen land te bezeilen is. De hulpverleenster van de schuldsanering heeft direct korte metten gemaakt met de belachelijke eisen van de SNSbank en alle betalingen stopgezet. Zelfs na het aanbrengen van alle bewijzen en pogingen tot afkoopsommen, ging de snsbank nergens mee akkoord. Tja, nu krijgen ze niets meer....

73
Betalingsproblemen / Re: 43000 schuld na executieverkoop
« on: July 11, 2016, 12:27:47 PM »
De gang van zaken bij Vesting Finance heeft mij ook zeer verbaasd. De ronduit onbeschofte toon tijdens een telefonisch gesprek, het resoluut afwijzen van elke goed onderbouwde afkoopsom en de mededeling dat ik dan maar WSNP aan moest vragen, waar ik toch niet in zou toegelaten worden. Althans, dat dacht de medewerkster van Vesting Finance...

De Snsbank heb ik eveneens geïnformeerd over het laakbare handelen van hun vertegenwoordiger in de persoon van Vesting Finance, maar die gaven aan, dat zij de zienswijze van Vesting Finance wilden volgen, ongeacht de negatieve gevolgen.

Verschillende malen heb ik hun er op geattendeerd dat hun handelen zou eindigen in een aanvraag schuldsanering, waardoor zij nagenoeg niets zouden krijgen. Mijn familie staat nog steeds open om de schuldsanering af te kopen, maar ik vermoed dat dat geen soelaas zal bieden, gezien hun eerdere houding. Wat ik begrepen heb, is dat je 1 x tijdens de WSNP je schuldeisers nogmaals een afkoopsom mag aanbieden tegen finale kwijting. Door het onbeschofte en stompzinnige gedrag van Vesting Finance, denk ik echter dat ik mezelf de moeite kan besparen....

Heb jij dat wel geprobeerd, Katniss?

74
Betalingsproblemen / Re: 43000 schuld na executieverkoop
« on: July 11, 2016, 10:21:48 AM »
Goedemorgen beste mensen,

Het is even stil geweest, aangezien ik bezig was met het minnelijke traject en de gang naar de Wsnp. Daar er iemand van Vesting Finance (ook een goedemorgen toegewenst en nog hartelijk bedankt voor het dwingen tot toetreding in de WSNP), was het even stil hier.

Inmiddels ben ik een paar banen verder en heb nu een baan in 5ploegendienst. De vorige banen heb ik verruild voor betere banen, aangezien ik geen oproepkracht ben, niet onderbetaald wil worden en al helemaal niet voorgelogen wil worden.

Het minnelijk traject heb ik in iets minder dan 4 maanden doorlopen en heb daarmee het record in mijn woonplaats. Afgelopen week stond ik voor de rechter voor een dwangakkoord met aansluitend toelating tot de WSNP. Dat is mij dan ook toegewezen en sinds een week zit ik dus in de WSNP.

Vesting Finance wilde nergens mee akkoord gaan, zelfs tegen het advies van het deurwaarderskantoor in. In totaal zijn er 3 afkoopsommen aangeboden, oplopend van 8.500 euro naar 10.000 euro en de laatste was 11.380 euro. Dat lijken mij toch royale afkoopsommen, als je bedenkt dat ik alleenverdiener ben en mijn vriendin niet kan werken. En daarbij komt nog, dat ze met deze schuld helemaal niets te maken heeft.

Dus in plaats van een afkoopsom te accepteren gaat Vesting Finance liever voor de optie om helemaal niets te krijgen. De logica daarvan ontgaat mij helemaal, maar het is nu eenmaal zo. Want dat ze helemaal niets gaan krijgen, is de harde realiteit. Het bedrag wat opgespaard zal worden, zal gebruikt moeten worden om de bewindvoerder te betalen, waarna er niets meer over is voor Vesting Finance. Overigens waren ze niet eens bij de rechtszaak aanwezig....

Deze week komt de toegewezen bewindvoerder op huisbezoek. Alle gevraagde papieren liggen al klaar voor haar. Verder heb ik geen budgetbeheer en hoef ik alleen geld af te dragen boven mijn VTLB. De rest kan ik allemaal zelf beheren, waar ik erg dankbaar voor ben, met het oog op de slechte ervaringen hier ivm budgetbeheer/beschermingsbewind.

Nu nog die 3 jaar uitzingen en dan ben ik helemaal schuldenvrij!

Met vriendelijke groet,

Ollie Bollie

75
Nooit gezien. :)

76
Hi Ravenswo,

Het minnelijk traject zal door de gemeente gedaan worden. Wanneer je zelf tot een afkoopregeling probeert te komen, doe je dat eigenlijk voor niks. De gemeente doet het sowieso allemaal opnieuw, ook al heb je zelf al van alles gedaan. Dat doen ze om geen enkele schuldeiser te benadelen, waar dat misschien wel zou gebeuren als je het zelf doet. Althans, zo is mij verteld door de gemeente.

77
Mijn Verhaal / Re: Mijn verhaal
« on: March 09, 2016, 09:22:47 AM »
Als jij nooit voor die lening getekend hebt, gaan ze sowieso een probleem krijgen bij de rechter. Zover ik kan lezen, is er nog geen rechtzaak geweest. Dat zou betekenen dat er dus ook geen executoriale titel is. Zonder executoriale titel is beslag niet mogelijk, vandaar dat je dus ook geen exploit hebt gekregen, maar alleen een brief.

Natuurlijk kunnen ze het zo proberen en veel mensen zullen van schrik ook betalen, maar zonder een door jou ondertekend contract hebben ze geen poot om op te staan bij een eventuele rechtzaak. Ik ben dan ook van mening dat die rechtzaak er niet gaat komen.

In deze zaak is de akte van cessie van ondergeschikt belang, aangezien het ontbreken van jouw handtekening dan wel een valse handtekening doorslaggevend zal zijn in een rechtzaak. Dat weet Lindorff ook en ik denk niet dat ze bereid zijn om een rechtzaak aan te gaan, waarvan ze op voorhand al weten dat ze hem gaan verliezen.

Succes!

78
Mijn Verhaal / Re: Help, hij heeft schuld
« on: March 05, 2016, 03:48:09 AM »
Je kan hem bij zijn bank zijn bkr registratie op laten vragen, dat wordt dan naar jullie huisadres gestuurd. Dan heb je direct de ergste te pakken, als daar wat geregistreerd staat.

79
Mijn Verhaal / Re: Even voorstellen en meteen een vraagje!
« on: March 04, 2016, 10:30:35 AM »
Is het niet het totaalbedrag wat je nu gespaard hebt? Kan me niet voorstellen dat je met een werkweek van 20 uur 900 euro per maand kan sparen. Kan het misschien het potje zijn voor grote onvoorziene uitgaven, zoals een kapotte wasmachine?

80
Betalingsproblemen / Re: 43000 schuld na executieverkoop
« on: February 25, 2016, 02:24:01 PM »
De volgende tegenvaller heeft zich inmiddels aangediend.... Mijn huidige tweede jaarcontract wordt niet omgezet in een contract voor onbepaalde tijd, ondanks eerdere beloftes van de productiemanager. Doordat de fabriek van 5 naar 4 ploegen moet kunnen downgraden, is het aantal vaste contracten bereikt en val ik buiten de boot. Ze moeten flexibel blijven...

Niet echt een probleem, want door flink te solliciteren heb ik de banen voor het oprapen. Er zijn mij inmiddels al 8 banen aangeboden, met verschillende salarissen. Ik ga echter voor de baan die het beste bij me past en met de beste vooruitzichten. Er zit er eentje bij, die iets minder goed verdient, maar wel het beste bij me past, zowel qua werkzaamheden als het andere personeel en de baas.

De baas daar is op de hoogte van mijn schuldenproblematiek en maakte daar geen probleem van. Eigenlijk is het ontslag weer een aanzet geweest tot een leukere baan, dus mag ik mijn vorige baas wel bedanken voor zijn achterbakse streek. Wel kan ik bij mijn huidige baan weer terugkomen na 6 maanden, via het uitzendbureau, maar voor die eer heb ik bedankt! ;D

De baan die ik nu op het oog heb, wordt al binnen 3 maanden omgezet naar een vast contract bij gebleken geschiktheid. Daarmee heb ik dan weer een stabiel inkomen om de WSNP te doen slagen. Kortom, niks aan het handje en eigenlijk ben ik er blij mee. :)

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 »

Recente Berichten

BMK verbijsterd over stopzetten directe financiering kinderopvang by redactie
Today at 01:01:42 AM

lalalageld is jarig vandaag!!! by admin
Today at 01:01:21 AM

Marita is jarig vandaag!!! by admin
Today at 01:01:21 AM

SjorsF is jarig vandaag!!! by admin
Today at 01:01:21 AM

piet237 is jarig vandaag!!! by admin
Today at 01:01:21 AM

Mr2000 is jarig vandaag!!! by admin
Today at 01:01:21 AM

Re: Uit het 'niets' een brief van deurwaarder by Incasso_deskundige
Yesterday at 09:01:35 PM

Jongeren adviseren ministerie SZW over schulden by redactie
Yesterday at 07:00:30 PM

Re: Uit het 'niets' een brief van deurwaarder by Sjaak P
Yesterday at 09:35:36 AM

icey is jarig vandaag!!! by admin
Yesterday at 01:01:54 AM

ZussyRed is jarig vandaag!!! by admin
Yesterday at 01:01:54 AM

Peta is jarig vandaag!!! by admin
Yesterday at 01:01:53 AM

Re: Uit het 'niets' een brief van deurwaarder by Incasso_deskundige
April 24, 2018, 08:27:05 PM

Re: LoanRider by Youss
April 24, 2018, 05:30:41 PM

Re: GGN & Rente by Bobo112
April 24, 2018, 03:48:22 PM

Re: LoanRider by sacredfour
April 24, 2018, 03:04:51 PM

Re: Uit het 'niets' een brief van deurwaarder by sacredfour
April 24, 2018, 02:42:50 PM

Re: Uit het 'niets' een brief van deurwaarder by chapter
April 24, 2018, 01:11:39 PM

Re: Uit het 'niets' een brief van deurwaarder by Sjaak P
April 24, 2018, 12:18:38 PM

Re: Uit het 'niets' een brief van deurwaarder by Sjaak P
April 24, 2018, 11:24:12 AM

Recent Members ezBlock

E-legal
Sjaak P
Speekbox
daniel
Degenezondernaam
spoonf34
SashaV
VinceAlm
Kimbo
Jacob
Powered by EzPortal